fbpx

Hesburger

E-L 10-20 P 10-18

Hesburgeri restoranides pakutakse sulle maitsvat hamburgerit alati sõbraliku teenindusega, sõltumata sellest, missugust müügipaika külastad. Hesburgeri keti tegevus tugineb ketikontseptsiooni täpsele järgimisele.

Hesburgeri tooted on tuntud oma hea maitse poolest. Lisaks heale maitsele eeldab õnnestunud Hesburgeri kogemus kvaliteetsete, konkurentsivõimeliste ja kergesti kättesaadavate toodete olemasolu.

Teenindajatele tagatakse pidevad koolitused seega on klienditeenindus Hesburgeri oluline trumpkaart. Lisaks omavad tähendust ruumide puhtus ja toodete ühtlane kvaliteet. Täpselt määratletud ja järgitav ketikontseptsioon tagab selle, et tähelepanu pööratakse ka nendele võtmeteguritele.

Oma tegevuses pannakse suurt rõhku tootearendusele: jälgitakse maitse-eelistusi ja söögitrende ning töös arvestatakse klientidelt saadud tagasisidet. Nii mõneski aspektis on Hesburger teistest sõltumatu kuna valmistab ise oma majoneesid ja kastmed ning suurema osa ketis kasutatavatest masinatest, seadmetest ja arvutiprogrammidest. Tsentraliseeritud logistika ja innovaatiline seadmearendus võimaldab säästa nii raha kui ka keskkonda.

Hesburgeri ajalugu algas 1966. aastal Naantalis, kuhu abikaasad Heikki ja Kirsti Salmela rajasid esimese grillkioski, Kievarin grilli. Salmelate karjäär toitlustusettevõtjatena jätkus 70-ndatel Turu piirkonnas, kus kohaliku elanikkonna seas oli eriti populaarne Puutorin Grilli.

80-ndatel, kui kiirtoidukultuur Soomes üha laiemalt levima hakkas, ilmusid turule ka esimesed kiirtoidurestoranid. 1980. aastal avati esimene Hesburgeri nime kandev restoran Turus, Hansakortteli uues kaubanduskeskuses.

Kontakt:

Tel: 5558 3503

E-mail: portartur@hesburger.ee

Port Artur 1

1. korrus

Kõik söögikohad