Laura Nestori moefotode näituse avamine

Homme, 13. detsembril avatakse Port Artur 1 esimesel korrusel Laura Nestori moefotode näitus.

Laura Nestor Photography ehk üks Eesti tuntuimaid ja armastatuimad moefotograafe Laura Nestor avab homme kell 16 Port Artur 1 majas unikaalse moefotode näituse. Pildid on pärit ,,Laura Nestor Photography 2018″ kalendrist, mida samuti esmakordselt Pärnus tutvustatakse.

Näitusel esitletaksegi kalendri originaalpilte. Seintele läheb fotoseeria, milles Laura Nestor esineb oma tuntud headuses – puhas ja klaar fotokeel seguneb õhus oleva intriigiga. Näiliselt vaoshoitud kaunite kaadrite taga peituvad pingestatud lood, mille tõlgendusvõtme leiab kalendrinautija iseendast.

Kalendri fotoseeria küpses Laura peas umbes aasta ja hea loovtiimi toel sai unistus sügise lõpus reaalsuseks. Kalendriprojekti naiskonnas oli lisaks Laurale veel kaks andekat tegijat, meigikunstnik Erle Taklai ja projekti  videoinstallatsioonide autor Getter Kuusmaa. Kalendri kujundas Rauno Pello. Fotoseeria valmimisele aitasid kaasa ka Eesti parimad modelliagentuurid Mj Models ja AL Model Management.

Avamispäeval on kalendrid müügil soodushinnaga (tavahind 20 eurot, soodushind 15 eurot), autor jagab kõigile soovijaile kalendrisse ka isiklikke pühendusi.

Avamisüritusel pakub suupisteid Portaal Elamuscatering