Port Arturis avati uus sisustustoodete, käsitöö- ja kunstitarvete kauplus

Täna avati Port Artur 2 III korrusel sisustustoodete ja käsitöö- ning kunstitarvete kauplus Mi Marii.

Kaupluse juhataja Getri Pae sõnul on kauplus Mi Marii on keskendunud just nimelt sisustustoodetele, käsitöö- ja kunstitarvetele, kontori-ja koolitarvetele, kingitustele ning peo- ja sünnipäevatoodetele.

Getri Pae sõnul leiab sisustuskaupade osakonnast laias valikus küünlaid, patju, pleede ja palju muud oma kodu kaunistamiseks. Käsitöö osakond rahuldab ka kõige nõudlikuma näputöö tegija vajadused. „Meilt leiate erinevaid disainpabereid, kartonge, toorikuid, vilti, traati ja palju muud ning meie suur peo osakond aitab kaunistada ruumi ja kehastuda ümber mõneks muinasjututegelaseks.“ oli Getri Pae rõõmus poodi avades.