Toit

Port Artur 1 1.korrus
Avatud: E-L - 10-20 P - 10-18
Vaata majaplaani

Toit

Hesburger

Hesburgeri restoranides pakutakse sulle maitsvat hamburgerit alati sõbraliku teenindusega, sõltumata sellest, missugust müügipaika külastad. Hesburgeri keti tegevus tugineb ketikontseptsiooni täpsele järgimisele.

Hesburgeri tooted on tuntud oma hea maitse poolest. Lisaks heale maitsele eeldab õnnestunud Hesburgeri kogemus kvaliteetsete, konkurentsivõimeliste ja kergesti kättesaadavate toodete olemasolu.

Klienditeenindus on teine oluline trumpkaart, mis meile teiste ees eelise annab. Me tagame klienditeeninduse kõrge kvaliteedi töötajate pideva koolitamise teel. Lisaks omavad tähendust ruumide puhtus ja toodete ühtlane kvaliteet. Meie täpselt määratletud ja järgitav ketikontseptsioon tagab selle, et tähelepanu pööratakse ka nendele võtmeteguritele.

Oma tegevuses paneme suurt rõhku tootearendusele: jälgime maitse-eelistusi ja söögitrende ning arvestame oma töös klientidelt saadud tagasisidet. Oleme nii mõneski asjas teistest sõltumatud, kuna valmistame ise oma majoneesid ja kastmed ning suurema osa ketis kasutatavatest masinatest, seadmetest ja arvutiprogrammidest. Tsentraliseeritud logistika ja innovaatiline seadmearendus võimaldab säästa nii raha kui ka keskkonda.

Hesburgeri ajalugu algas 1966. aastal Naantalis, kuhu abikaasad Heikki ja Kirsti Salmela rajasid esimese grillkioski, Kievarin grilli. Salmelate karjäär toitlustusettevõtjatena jätkus 70-ndatel Turu piirkonnas, kus kohaliku elanikkonna seas oli eriti populaarne Puutorin Grilli.

80-ndatel, kui kiirtoidukultuur Soomes üha laiemalt levima hakkas, ilmusid turule ka esimesed kiirtoidurestoranid. 1980. aastal avati esimene Hesburgeri nime kandev restoran Turus, Hansakortteli uues kaubanduskeskuses.

Vaata majaplaani