Port Arturi moe- ja ilupäeval astusid modellidena laval üles Pärnu Päästekomando mehed

Sel nädalavahetusel Port Arturis toimunud moe- ja ilupäev näitas sügisesi moetrende ja tutvustas uudiseid nii parfüümide kui ka ehte maailmast. Modellidena astusid teiste seas lavale Pärnu Päästekomando mehed.

“Palusime päästekomando mehed seekord modellideks, et tõmmata tähelepanu sangaritele, kes igapäevaselt meie seljatagust valvavad. Tegime sellega omamoodi kummarduse neile vapratele, kes meile meelerahu tagavad,” ütleb Port Arturi turundusjuht Kirsi Altjõe.

Lääne päästekeskuse Pärnu päästekomando pealiku Jaanus Saare arvates oli tegemist põneva väljakutsega. „Ja väljakutsed, loomulikult õnneliku lõpuga, meie meestele juba meeldivad,“ rääkis komando pealik ja lisas, et ettepanek modellidena üles astuda tuli päästjatele üllatusena ja toreda tähelepanuavaldusena.

On juba iga-aastane traditsioon, et nii kevadel kui sügisel toimub Port Arturis uhke moepäev koos lava ja esinejaga. Seekord pakkus muusikalist meelelahutust La La Ladies Lastele olid Lottemaalt külla sõitnud Lotte ja Bruno. Bruno ema Paula korraldas lastele muusikatunni ja lapsed said oma lemmik kangelastega mõnusasti mängida.

Fotod: Raido Kull